Industrivägen 11

Kontor, 580 m2, Stockholm, Hagalund

Flexibel lokal med en takhöjd över 3 meter.
Flexibel lokal med fönster från golv till tak skapar härliga ljusinsläpp och cool industrikänsla.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan.
Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science.
Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen.

Närservice

I området finns en lunchrestaurang och några snabbmatskiosker.
McDonalds finns på andra sidan Solnavägen, där även bensinstationer finns.
Matbutik finns på några minuters gångväg i Hagalund.
I området finns flera proffsbutiker för bland annat el, färg och verktyg. Ett populärt klättercenter finns även.
All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer


Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns.
Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Mjölner 4

Byggår

1991

Våningsplan

1

Planlösning

Här i Hagalund, hittar du denna flexibla lokal på 580 kvadratmeter med generös takhöjd på över 3 meter och där delar av lokalen har fönster från golv till tak.
Det skapar härliga ljusinsläpp och cool industrikänsla. Lokalen på 580 kvadratmeter ligger på våningsplan ett och har en stor potential.
Idag finns här en blandad planlösning men den går att anpassa efter dina önskemål.
I anslutning till lokalen finns tillgång till hiss som tar pall på max 1 000 kg så vill du ha delar av lokalen till exempelvis lager fungerar det perfekt.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Wigh
073-202 29 32
hanna@strategfastighetskonsult.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagalund