Humblegatan 20 A

Kontor, 50 m2, Stockholm, Sundbyberg

Välkommen till ett kontor i markplan med öppen planlösning och stora fönster som vetter mot Humblegatan / Lilla Albyskolan.

Tillträde from 1 april 2021 om ingen anpassning ska göras. Kan eventuellt finnas möjlighet till tidigare tillträde.

Omgivning

Välkommen till Humblegatan 20 A i småstadsidyllen Sundbyberg. Det här är Sveriges minsta kommun till ytan, men samtidigt bland de snabbaste växande sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm city och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer.

Kommunikationer

Det är enkelt att sig hit kommunalt med buss, tunnelbanans blå linje (station Sundbyberg Centrum), pendeltåg eller tvärbana.

Service

Fastigheten byggdes 2015 och här finns 31 lägenheter. Totalytan är på 2 466 kvm. Fasaden består av puts och tegel och taket av plåt. Förråd (i lägenheter) och tvättstuga (badrum förberedda för tvättpelare) finns. Även balkonger/altaner och hiss. TV/bredband/kabel distribueras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX-ventilation. Parkering (utomhus och i garage i intilliggande fastighet) och cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp, miljörum, kompost för biobränsle.

Kontakta annonsör
Sandra Borg
08-573 656 16
sandra.borg@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Sundbyberg