Holländargatan 25

Kontor, 105 - 109 m2, Stockholm, Norrmalm

Lokalen är ca 105-109 kvm (enl. ny uppmätning) beroende på om hyresvärden tillskapar ett förrådsutrymme eller ej.

Lokalarean fördelas på en välkomnande entréyta med plats för väntande besökare, ett större öppet rum, en wc, samt ett rum med pentry längst innerst i lokalen.

Hyresvärden har precis totalrenoverat lokalen.

Det kommer att bli ett helt nytt golv (som än så länge tillträdande hyresgäst kan få vara med och välja). Lokalen har nu lokalen bredspacklas och målas upp, ett helt nytt pentry har installerats som kommer kompletteras med nu frys/kyl. Wc har byggts ut, målats och nytt klinkergolv har lagts och nytt porslin satts in. Lokalen kommer att hy samt att hyras ut i mycket fint skick.

Lokalen har öppnats upp så mycket det går och har numera en öppnare planlösning än den som ritningen visar.

Omgivning

Lokalen är mycket attraktivt benägen på Holländargatan som löper parallellt med Drottninggatan samt är blygsamt trafikerad av bilister. Här ges medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt huskroppen finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden alldeles inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Service

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer etc.

Övrigt

Tillträde kan ske enligt överenskommelse när lokalanpassningarna är klara.

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 305935

Liknande lediga lokaler i Norrmalm