Hökens gata 2

Kontor, 120 m2, Stockholm, Södermalm

Välkomna till en ljus och modern lokal med ett toppenläge på Södermalm. Lokalen erbjuder ett öppet kontorslandskap med en fantastisk vy ut mot innergården samt två härliga mötesrum.

I entrén finns avhängningsmöjligheter, toalett och möjlighet till ett pentry. Upp för trappen tar du dig till mötesrum 1 som erbjuder ett trevligt ljusinsläpp från större fönsterparti.

Till höger finner du det luftiga kontorslandskapet med gott om förvaringsmöjligheter samt tar du dig vidare in till mötesrum 2 som är idealiskt för interna möten.

Här erbjuds korttidsavtal med möjlighet till förlängning.

OMRÅDE / SERVICE

Lokalen är belägen på centrala Södermalm där du har närhet till allt som kan tänkas behövas inom service och även fantastiska Mosebacke-torg intill. Bara några meter utanför lokalen finner du tunnelbanestation Slussen. 

KOMMUNIKATION

Här erbjuds goda kommunikationsmöjligheter i form av både tunnelbana och buss. Närmsta tunnelbanestation är Slussen som ligger precis utanför, enkelt gångavstånd till Skeppsbron, Blasieholmen och Kungsträdgården samt flertalet bussar som passerar i området (Slussen, medborgarplatsen.)

53182

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Sara Wernersson
076-860 70 80
sara.wernersson@nordier.se

Kontakt

Sara  Wernersson
Sara Wernersson
076-860 70 80

sara.wernersson@nordier.se

Nordier Property Advisors AB
Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB
www.nordier.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 311801

Liknande lediga lokaler i Södermalm