Hesselmans Torg 14

Kontor, 6504 m2, Stockholm, Sickla

Unik chans att hyra en hel fastighet i hjärtat av Sicklas industrikvarter med bästa tänkbara kommunikationer, endast 8 min från Slussen.

Sickla växer med kontor, hotell och bostäder. Hesselmans torg 14 är strategiskt placerat mitt i stadsdelen, perfekt för dig som söker en kombination av stadens puls och en aktiv livsstil. Nu finns en unik chans att hyra hela fastigheten om totalt 6504 kvm fördelat på totalt 6 vån med egen reception, godsmottagning och takterrass. Som tillträdande hyresgäst kan ni anpassa kontoret efter era specifika behov, om det så är genom öppna kontorslandskap, aktivitetsbaserade miljöer eller inspirerande mötesplatser, här kan ni skapa ert drömkontor. Lokalen har en generös takhöjd, genomgående fina materialval och stora fönsterpartier med utsikt i tre väderstreck bl. a. över Hesselmans tog med dess folkliv. Här befinner man sig nära såväl natur och vatten som pulsen i Sickla köpkvarter där du hittar en mängd med butiker och restauranger samt härliga lummiga parker. En plats att trivas på.

Omgivning

Det industrihistoriska arvet har satt sin prägel på Sickla som har utvecklats till ett levande stadskvarter med själ och charm. Idag är de gamla fabrikerna och verkstäderna omsorgsfullt renoverade och fyllda med nya verksamheter. Utvecklingen fortsätter när det nu byggs bostäder, hotell, hälsohus, kontor och nya mötesplatser. I Sickla har du nära till natur och vatten för härliga lunchpromenader och utomhusträning i olika former.

Planlösning

Kontorsytan renoveras och anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Sickla och enklare kommer det att bli med utbyggnaden av nya tunnelbanan till Sickla station. Hesselmans torg 14 ligger på en av Sicklas mest centrala platser, inom 50 meter från huvudentrén finns Saltsjöbanan, Tvärbanan och flera busslinjer. Dessutom görs stora satsningar på gång- och cykelstråk i hela stadsdelen. Närheten till viktiga trafikleder och den goda tillgången till parkeringsplatser gör det också enkelt för den bilburne att ta sig till och från kontoret.

Service

Sickla är en plats i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med butiker, restauranger, kultur och service. Här finns 150 butiker, ett 30-tal restauranger och flera gym. I Dieselverkstaden finns bibliotek, scener, biograf och klätterhall. Under hösten 2020 öppnade det nya hälsohuset Curanten och 2021 står hotell Tapetfabriken klart.

Kontakta annonsör
Emelie Madarasz
0709-27 60 82
emelie.madarasz@al.se


Kontakt

Emelie Madarasz
Emelie Madarasz
0709-27 60 82

emelie.madarasz@al.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 78 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 305740

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Sickla