Herserudsvägen 5

Kontor, 270 m2, Stockholm, Lidingö

Charmfullt kontor högst upp i fastigheten
Kontor endast några minuter bort från Stockholm city!

BESKRIVNING

Lokalen är belägen i Lidingö centrum och endast ett stenkast bort från lidingöbron. 
I dag har lokalen en rumsindelad planlösning med 11 rum, 3 toaletter och litet pentry. Kontoret ligger högst upp i fastigheten med snedtak och fin utsikt vilket bidrar till extra charm. 
Goda parkeringsmöjligheter finns i garage och på mark.
 
OMRÅDE/SERVICE
I byggnaden finns bland annat en vårdcentral, tandläkare, ögonklinik, konsulat mfl. En annan granne är Circle K samt Lidingö galleria där apotek, Lidl, måleributik, gym och caféet Gateau är belägna. Herserudsvägen 5 är en del av Lidingö centrum och där finner man en bra mix av butiker, torg med frukt & grönt, frisör/skönhetssalonger, delikatessbutik, Coop, Systembolaget och restauranger. Centrumet är under utveckling och det planeras för att skapa ytterligare ca 7 000 kvm handel, arbetsplatser, bostäder och cafè/restauranger. Nyligen har Brödernas öppnat upp en ny restaurang och i januari 2022 planerar Biblioteque (grundare av Urban Deli) att kunna slå upp sina portar till en ny krog med servering/mötesplats från morgon till kväll. Området kring fastigheten är naturvänligt med lummiga parkomgivningar och fina promenadstråk längs med vattnet.
 
KOMMUNIKATION
Det är enkelt att ta sig till Lidingö och det är lätt att parkera. Med bil tar resan in till stan ca 10 minuter och via norra länken har man lättillgänglig access till E4/E18/E20. Samtliga busslinjer stannar utanför byggnaden och det tar ca 2 minuter att ta sig över bron till Ropsten där T-banans röda linje tar vid. Restiden mellan Ropsten och T-centralen är 8 minuter. Det är även cykelavstånd in till stan. 
 

BOKA VISNING/KONTAKT

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på tel 08-558 094 43.
Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00
Locus Advice tel 08-558 094 40

LOCUS ADVICE

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler.
Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter. Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.


Våningsplan

7
Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB i Lidingö

Liknande lediga lokaler i Lidingö