Handenterminalen 5

Kontor, 17 m2, Stockholm, Handen

Just nu! 2 månaders hyresfritt! C/O — Smarta kontorsytor som passar de flesta. Dela på mötesrum, kök och framförallt — affärsmöjligheter med andra.

Vår fastighet Handenterminalen binder samman Haninge Centrum med det vackra grönområdet kring Rudansjön. Här kan du jobba på en av våra smarta flexplatser, hyra en fast kontorsplats eller en större kontorslokal. Oavsett vilket paket du väjer så vill vi att du ska trivas hos oss. Vi renoverar därför nu alltifrån kontor till mötesrum och jobbar med genomgående sober färgsättning och moderna möbler för att skapa rätt C/O-känsla. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du tar ett snabbt möte i köket eller sitter och jobbar på ditt egna kontor. Vi har dessutom gjort det enkelt att flytta in till C/O i Haninge — vi står för möbler, höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator och börja arbeta, vi tar hand om resten. Vi vet också att det krävs mer än nyrenoverade lokaler för att skapa en attraktiv arbetsplats. I Haninge centrum finns både shopping, Pressbyrån och trevliga restauranger. I fastigheten ligger också gymmet Nordic Wellness som har öppet dygnet runt – perfekt för dig som vill hinna träna innan eller efter jobbet!

Just nu erhåller du två hyresfria månader på ett avtal på 12 månader. I erbjudandet ingår följande Möblerat rum med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe, te och varmchoklad. Fri tillgång till mötesrum samt tillgång till wi-fi och skrivare.

Du har även fri access till våra övriga C/O-anläggningar i Sollentuna, Kista och inte minst även Göteborg.

Omgivning

Omgivning/natur

Med Rudans Naturreservat som granne är promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern lätttillgängligt. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Företag i närheten

Nordea, Pysslingen mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att hyra separat.

Närservice

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Inom promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge

Med fasad direkt mot pendeltågsstationen är skyltläget fenomenalt med över 15 000 passerande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Kommunikationer


Fastigheten är som sagt något av en logistisk dröm med direkt anslutning till pendeltåg (24 min till Stockholm C). Den är också mycket lättillgängligt med bil från Nynäsvägen i anslutning

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Söderbymalm 3468

Byggår

1979

Renoveringsår

2019

Planlösning

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbart skrivbord och ergonomisk kontorsstol där du kan stänga om dig. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.
Kontakta Annonsör

Mathilda Westh
072-577 44 22
Mathilda.Westh@revelop.se


Utvalda lokaler från Revelop Asset Management AB i Handen