Hammarbybacken 27

Kontor, 386 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Välkommen till Sthlm 01 och ett inspirerande kontor på 25e våningen (ca 386 kvm och upp till 30 arbetsplatser).

Välkommen till ett modernt kontor som skapar förutsättningar för kreativt arbete, social samvaro och en välfungerande vardag. Sthlm 01 är designat och framtaget för nutidens arbetsliv. En tillvaro där kontoret ger dig möjlighet till fokuserat eget arbete, men också ny kreativ energi från kollegor, det sociala umgänget och de nya perspektiven. 

 

Kontoret på våning 25 är inflyttningsklart och inrett med ljusa, stilrena färger och material i samarbete med Sauerbruch Hutton och BAU. Lokalen har en otrolig utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönsterpartier som löper från golv till tak. Den är designad för social samvaro med många öppna ytor som ger möjlighet till kreativt samarbeta, samtidigt som de mindre rummen ger plats för fokuserat egenarbete. Lokalen är tillgänglig omgående och det finns självklart möjlighet att göra anpassningar utifrån er verksamhet och era behov.

Sthlm New är en naturlig förlängning av innerstaden, med samma närhet till kommunikationer, restauranger och allt som staden erbjuder, men med större utrymmen och vidare vyer. Redan idag är många av hyresgästerna företag inom de kreativa näringarna, där ett flexibelt arbetsliv och balansen mellan jobb och fritid prioriteras. En utveckling vi vill bidra till med olika sociala ytor, restauranger, utemiljöer och terrasser som alla bidra till ett rikare arbetsliv.

Välkommen till en nyskapande del av stan.

Omgivning

Omgivning/natur

I närheten finns flera fina promenadstråk, badplatser och naturreservat på gångavstånd. Kajen i närheten är perfekt för en lunch utomhus eller bara för en paus med utsikt över vattnet. För dig som vill träna finns utegym vid både Eriksdalsbadet och Hammarbybacken samt joggingspår och kajak- och paddelboarduthyrning i närheten.

Företag i närheten

Westander, Nabo, Funkia, Nets, Chief Rebel, DPJ, Zelly, Gordon och Äventyret.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering i garage

Närservice

Sjöstaden Skybar, en restaurang med takterrass som drivs av krögaren Niklas Ahlbom. Dessutom finns Café NollEttan och Tastory. I entréplan finns coworking-möjligheter och extra stora mötesrum kan hyras hos Spaces.

Förutom servicen i fastigheten finns i närområdet hotell, restauranger, matbutiker, caféer, gym, skönhetssalonger, skomakare, frisörer, kemtvätt, blomsteraffärer, post och bankomater.
Dessutom finns Skistars nya äventyrspark i Hammarbybacken med klätterpark, sommarskidbacke, Mountain Coaster och Mountain Tube.

Kommunikationer


Området har lättillgängliga kommunikationer oavsett färdsätt. Bara minuter bort finns Gullmarsplan med tunnelbanelinjer och en stor bussterminal. Tvärbanan stannar praktiskt taget utanför dörren, och när den nya tunnelbanan är klar blir uppgången i huset bredvid. Du som vill köra bil når oss via Nynäsvägen, och det är nära till Södra Länken. Vill du hellre promenera är det bara sju minuter till Södermalm, och väljer du cykeln har alla hus i Sthlm New cykelgarage och omklädningsrum med handduksservice för att underlätta.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Mårtensdal

Byggår

2020

Våningsplan

25 av 28


Hiss

Ja

Miljöcertifiering

LEEDKontakta Annonsör

Magnus Landvik
072-178 21 77
magnus.landvik@skanska.se


Utvalda lokaler från Skanska Fastigheter Stockholm AB i Hammarby Sjöstad

Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad