Hammarby Allé 20

Kontor, 488 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Kontorsyta/ showroom/ butik i markplan med hörnläge och stora skyltfönster. Centralt beläget i Hammarby Sjöstad. Anpassas vid tillträde.
Unikt hörnläge i markplan, perfekt för den verksamhet som vill synas och finnas lättillgängligt för sina kunder. Lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst för att på bästa sätt stötta den verksamhet som väljer att etablera sig här. Man sitter i hjärtat av Hammarby sjöstad med närhet till restauranger, service och utmärkta kommunikationer. I samma fastighet finns Fabriken som tillhandahåller eventytor och all service kopplat till detta.

Omgivning

Omgivning/natur

Hammarby Sjöstad, ett av Stockholms nyare områden. Har blivit en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel som präglas av ett genomgående miljötänk, vilket märks tydligt i hela området. Här finns ett bra serviceutbud, flertalet restauranger, träningsanläggningar, Hammarbybacken, närhet till vatten och grönområden, värdefulla inslag för att förenkla och förhöja vardagen.

Närservice

Hammarby Sjöstad har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger, shopping och träningsmöjligheter. I fastigheten finns även Fabriken som erbjuder konferenslokal med tillhörande service. Här finns populära Restaurang Göteborg, där du med fördel avnjuter lunchen på trädäcket i solen. Eller varför inte en god burgare hos Texas Longhorn eller en aw på nyöppnade Carnegiebryggeriet? I området finns god närservice med matbutiker, Systembolag och apotek. För den aktiva finns bra träningsmöjligheter ute i naturen eller på SATS, Friskis & Svettis m. fl. Två stationer bort med tvärbanan har du också tillgång till köpkvarteret Sickla, som blivit framröstat som Stockholms bästa handelsplats.

Kommunikationer


Kommunikationerna till Hammarby Sjöstad är utmärkta. Tvärbanan mellan Solna Station och Sickla (via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan) stannar precis utanför porten. Flertalet busslinjer trafikerar området via Södermalm och från Luma går även färjan till Nybrokajen via Barnängsbryggan, Henriksdalshamnen, Saltsjökvarn och Djurgården. Promenadavstånd till T-banans gröna linje från Skanstull och Gullmarsplan.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Proppen 6, Proppen (Hus 850)


Hiss

JaKontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 69 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319221

Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad