Hallvägen 8

Kontor, 59 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Liten, fin & nyrenoverad lokal med egen entré i kreativa Slakthusområdet. Avtal skrivs på 3 år med avstående från besittningsskydd.
Här bjuds en helt nyrenoverad lokal med ett snyggt betonggolv, prydligt pentry och plats för 4-6 arbetsplatser. Mekanisk ventilation finns och i taket sitter nya spotlightskenor. Entrén vetter direkt ut mot gatan så här trivs ni som har många besökare eller behöver enkel access ut. Ej café, restaurang eller motsvarande. Kontrakt skrivs på 3 år med avstående frånbesittningsskydd. Lager går eventuellt att hyra i närheten.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Närservice

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Kommunikationer


Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kylhuset 25 (Hus 40)

Våningsplan

1

Planlösning

En helt öppen lokal med arbetsyta och pentry tillsammans. Tre stora fönster ut mot Hallvägen ger en ljus och trevlig arbetsmiljö.
Kontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073-920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073-920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 97 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 322166

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet