Hallvägen 14

Kontor, 415 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Synliga bjälkar, god teknisk standard och takhöjd god nog för en cirkusartist. Här sitter du i en fin lokal med det bästa av gammalt och nytt!
Lokalen präglas av synliga träbjälkar, spröjsade rutor och en magnifik takhöjd. Planlösningen är delvis öppen men bjuder även på ett antal rum för en eller flera arbetsplatser. Ett stort konferensrum finns, liksom förråd, projektytor och dusch. Köket är stort med ordentligt utrymme för det sociala mötet.

Detta är ett av de första husen som byggdes i området, då anpassad som stall längs huvudgatan Hallvägen. Idag är huset kulturklassat men anpassat för kontor där de gamla detaljerna fått ta plats invid de moderna installationerna. Vissa fönster sitter nere vid golvet, andra uppe i tak men det är som det ska när man vistas i gamla industrikvarter.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Närservice

Det kommer naturligtvis att ta en stund innan allt detta är på plats men redan idag har vi Globen-området som närmaste granne och där finna all tänkbar närservice med välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek och en mängd olika butiker och restauranger. Utbudet av mat- och kaffeställen i själva Slakthusområdet ligger i framkant, så ta en tur runt i de gamla kvarteren och låt dig väl smaka.

Kommunikationer


Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 300 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar inne i området. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kylhuset 22

Våningsplan

1

Planlösning

Takbjälkar och snedtak ger förutsättningar till trevlig rumsindelning i kombination med öppet landskap.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319358

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet

Liknande lediga lokaler i Slakthusområdet