Götgatan 22A

Kontor, 4 - 1200 m2, Stockholm, Södermalm

Nya UMA Götgatsbacken öppnar den 3 december 2019 i det ikoniska S:t Paul-huset som då har genomgått en totalrenovering.
Här erbjuds en aktivitetsbaserad arbetsmiljö i öppet kontorslandskap, privata kontorsrum, tillgång till ljudisolerade telefonbås, bokningsbara konferensrum samt mindre samtalsrum. På varje våningsplant finns moderna pentryn och duschmöjligheter.
De privata, fullt utrustade kontoren har allt som du eller ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda bl.a. med elektroniska bord och ergonomiska stolar och skåp. Du kan också använda fritt ca 1700 kvm av inspirerande coworking-utrymmen utöver ditt privata kontorsrum. Med UMA-medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang.
Anläggningens veckovisa frukostar och after works är utmärkta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till andra UMA-anläggningar i Norden och Baltikum.
Uma har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter i normalfallet.
Vi kan här olika rumslösningar att erbjuda. Det finns rum för 1, 2, 3, 4, 6, 9 och nio personer, men även för 20 och 40 personer.
Det är naturligtvis möjligt att ändra nuvarande rumsstorlekar genom att sätta upp någon vägg om det mot förmodan inte skulle finnas lämplig lösning åt ditt företag.
Pris på rum eller rum i kombination med platser i öppet landskap lämnas på begäran.
Priser i öppet landskap:
Flexibel plats ink. kringservice;
För en person; 3 800 kr/pers/mån.
För 2-5 personer inom samma företag 3600 kr/pers/mån.
För 6-10 personer inom samma företag 3400 kr/pers/mån.
För 11 personer och fler inom samma företag 3200 kr/pers/ mån.
Fast plats för en person ink. kringservice; 5 700 kr/pers/mån.
Moms tillkommer på samtliga priser. Rummen kan endast hyras av momsregistrerade verksamheter men platser i öppet landskap kan hyras av omomsade verksamheter och bolag.
Förmedlaren reserverar sig för prisförändringar samt att de kan variera beroende på vilken rumslösning man väljer.
Kontakta oss för att boka in en första visning så kan vi på plats planera och identifiera en lösning som passar ditt företag bäst!

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med endast ca 200 meter till Slussens tunnelbanestation där både grön och röd linje passerar. Här finns också ett stort antal busslinjer att välja på och det är gångavstånd till Södra Stations pendeltåg.

Service

UMA Workspace tjänster: postlåda, UMA Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, community manager, UMA Community, låsbara skåp.
Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym, shoppinggallerior, caféer och restauranger. Götgatan är i sig Södermalms bästa shoppinggata.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299361

Liknande lediga lokaler i Södermalm