Glasfibergatan 6

Kontor, 1246 m2, Stockholm, Älvsjöstaden

Vår fastighet i Älvsjö ligger ett stenkast från city. Här får ni närhet till naturen och blir grannar med en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt med fantastiska kommunikationer till resten av Stockholm.

Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.

Omgivning

I denna unika stadsdel växer villaidyllen ihop med moderna lägenheter och verksamhetslokaler men behåller samtidigt närheten till fantastiska grönområden.

Trots att fastigheten ligger i Älvsjös centralaste del finns det gott om naturområden i närheten. Precis intill ligger Solbergaskogen, perfekt för lunchmotion eller promenadmöten! På ett lite längre avstånd finns Långbro som erbjuder fler promenadstråk, badplats samt en härlig park.

Planlösning

Välkommen till ert nya kontor med öppen planlösning med gott om ljusinsläpp. Här har ni möjlighet att anpassa ytor och storlek efter just era behov.

Kontakta Annonsör

Vane Kostovski
072-397 17 07
vane.kostovski@revelop.se

Kontakt

Vane Kostovski
Vane Kostovski
072-397 17 07

vane.kostovski@revelop.se

Revelop
Läs mer om Revelop och deras 71 lediga lokaler
www.revelop.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309830

Utvalda lokaler från Revelop i Älvsjöstaden