Gamla Brogatan 9

Kontor, 338 m2, Stockholm, City

Vacker sekelskiftesbyggnad med stora och ljusa kontorsytor, stuckatur i tak och generösa fönsterpartier.

Kontorslokal med hög standard och yteffektiv planlösning. Två till tre rymliga konferensrum, möjlighet till flera kontorsplatser med fönsterläge, två WC, pentry och flera förråd finns i lokalen. Vackra detaljer som stuckatur i tak, rum i fil, trägolv, stora fönsternischer och vackra innerdörrar i massivt trä. Denna kontorslokal täcker hela våningsplanet i fastigheten. Lokalen påbörjar en totalrenovering i samband med kontraktsskrivning, vilket möjliggör ett öppet kontorslandskap eller flera mötesrum som kan anpassas helt efter kommande hyresgästens önskemål och behov. Beläget l i hörnläge med mycket trivsam atmosfär. Mitt i city och med utsikt över marknadsstånden på Hötorget. En kontorslokal där sekelskiftecharmen bevarats.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Stockholm City med stort utbud av affärer och restauranger, samt närhet till all tänkbar kommunikation.

Närservice

Mitt i city, precis vid Hötorget med närhet till bussar, tunnelbana och all tänkbar service som man kan önska sig. Ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig shopping.

Kommunikationer


All tänkbar kommunikation (innerstadsbussar, tunnelbana, Arlanda express och pendeltåg) ligger i närheten av fastigheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Adam o Eva 17, Adam&Eva, Ga Brog (Hus 814)

Våningsplan

4

Planlösning

Stora sekelskiftsrum i fil med flera fönsterpartier som vetter ut mot Hötorget. Kontorslokalen är beläget på hela våningsplanet och har ett hörnläge ut mot Gamla Brogatan och Smedjegatan. Kontorslokalen innefattar stort kök, två toaletter, flera kontorsrum och konferensrum.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se

Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 82 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 317824

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i City

Liknande lediga lokaler i City