Frihamnsgatan 25

Kontor, 795 m2, Stockholm, Värtan/Frihamnen

Det första rummet i anslutning till entrén fungerar utmärkt för utställningsverksamhet eller showroom vilket det har nyttjas som tidigare. Lokalen har även två öppna kontorsrum med utsikt över Värtan samt två relativt stora rum skull med fördel skulle kunna nyttjas som klipprum eller lager. Det finns även duschar, två wc samt en rwc.

Lokalen har en mycket generös takhöjd på ca 4 m upp till undertak. I det fräscha undertaket finns rikligt med infällda armaturer.

Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål. Här har du möjlighet att skapa din drömlokal vad gäller både planlösning och materialval!

Det finns även visionsbilder av lokalen att tillgå för den som är intresserad.

Lokalen går att avdela på så vis att det innersta kontorsrummet knoppas av till en egen lokal ifall en något mindre yta önskas. Den avknoppade ytan får då en egen entré mot Värtan.

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.

Ventilationen är anpassad för kontorsverksamhet.

Omgivning

Anrik hamnmiljö med havsutsikt. Frihamnen är en levande hamn med ett helt unikt läge innanför tullarna direkt vid vattnet. Traditionellt har området varit nästan uteslutande en plats för sjöfart, men har på senare år ändrat prägel i takt med att staden växer. Idag finns ett stort antal kreativa verksamheter i Frihamnen, bland annat mediebolag, företag inom möbel- och klädesdesign, museiverksamhet samt konstnärlig verksamhet och konsthall. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.

Företag i närheten: SDK Shipping, Jarowskij, Ljus & Bild Media, Peak Performance, Annorlunda, Sthlm Brewing, Sellpy, Autoropa, Zodiak, Stockholms Konsthall, Auktionsverket, Kostymförrådet

Kommunikationer

T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72 Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan. Det är även gång- och cykelavstånd in till Stockholms innerstad.

Service

Många restauranger i närområde samt populära Stockholm Brewing co (bar och restaurang) i huset. I området finns även PDL Center som är en av Sveriges största padelanläggning med 22 banor.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309644