Fräsarvägen 7

Kontor, 145 m2, Stockholm, Länna

Kontor, showroom, lager och enklare produktionsverksamhet fungerar här! Fastighetsägaren är öppen för att anpassar lokalen efter önskemål och den blivande hyresgästens behov.

Lokalarean fördelas på 3 stycken kontorsrum, ett större rum med ett pentry och taklanternin som ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns också förråd/städ/arkiv samt wc med dusch.

Lokalen har genomgående fräscha ytskikt som utgörs av parkettgolv och vitmåalde väggar och tak. Fastighetsägaren har nyligen sett över el och belysning.

Planlösningen är flexibel och kan öppnas upp om mer öppna ytor önskas.
Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål och verksamhetens behov vad gäller både materialval och planlösning.

Varuhiss finns för in- och urlastning av tyngre saker (max 630kg) alldeles utanför entrén.

Bredband: Fiber finns draget till lokalen.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men även mycket handel.

Kommunikationer

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.

Service

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Övrigt

Lokalanpassningar med kort färdigställandetid kan erbjudas.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 102 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 323334

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Länna