Ekensbergsvägen 113

Kontor, 1000 - 8000 m2, Stockholm, Business Park

Unik möjlighet för det stora företaget!
Nu finns möjlighet till stora moderna ytor designade för möten människor emellan. Beläget i en av de absolut bästa kommunikativa lägena i Stockholm.

Omgivning

Omgivning/natur

Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud. Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - HSB, SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla och Veidekke för att nämna några.

Närservice

Utanför Fabeges kontor på Englundavägen 7 kan du och ditt företag även låna poolcyklar. Fabege bjuder även på cykelservice ett par gånger per år för att du ska kunna hålla din cykel i trim. Det finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder. I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt, frisör och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher. Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar. Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.

Kommunikationer


Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen!
Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats strax utanför entrédörren.
Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekensbergsvägen från Solna/Sundbyberg.
Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Övrigt


Planlösning

Här har Ni nu möjlighet att vara med och skapa Ert nya kontor på Ekensbergsvägen/Englundavägen i expansiva Solna Business Park. Lokalerna är i fint skick med en mestadels öppen planlösning och stora mötes- och gemensamhetsytor. Varmt välkomna på visning!
Kontakta Annonsör

Andreas Tangen
073-678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se


Kontakt

Andreas Tangen
Andreas Tangen
073-678 79 32

Andreas.Tangen@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326966

Utvalda lokaler från Fabege AB i Business Park

Liknande lediga lokaler i Business Park