Ekbacksvägen 28

Kontor, 186 m2, Stockholm

Nyrenoverad kontorslokal om 186 kvm högst upp i huset med hiss.
Välkommen till denna vindslokal centralt i Ulvsunda Industriområde med utsikt över takåsarna. Kontors- och gemensamhetsytor i öppet samband tillsammans med kontor och konferens i separata rum. Entré och loungedel i samband med pentry och wc/dusch. Möjlighet till påverkan av anpassning ges. Lokalen ligger högst upp i huset på plan 6 som nås med hiss. Komfortkyla finns. Fastigheten erbjuder inlastning via lastbrygga på innergård, goda parkeringsmöjligheter och Postens företagscenter som närmaste granne. Varmt välkommen till Ekbacksvägen 28!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadsstråk.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

6
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler