Ekbacksvägen 22

Kontor, 197 - 380 m2, Stockholm

Möjlighet att förhyra fint och rumsindelat kontor samt lager i Bromma!
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal om 197 alt. 380 kvm högt upp i huset. Lokalen är belägen på plan 5 i fastigheten och nås via hiss och trapphus.
Kontoret erbjuder en bra blandning av mindre och större kontorsrum samt öppna lager ytor om så önskas. Finns goda möjligheter att vara med och utforma lokalens planlösning och standard. Möjlig förhyrning för omomsad verksamhet! Gott om p-platser finns i samband med fastigheten och närmaste granne är Postens företagscenter. Varmt välkommen till Ekbacksvägen 22.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler