Drottning Kristinas Esplanad 8

Kontor, 1600 - 16000 m2, Stockholm, kommun

The Gardens är till för Människors välbefinnande i kombination med det nya hybridarbetet. Ett spännande framtidsprojekt från Peab. Håll utkik!
Projektet är inne i ett skede där vi går djupare in i frågan, HUR kommer vi arbeta i framtiden? Nya arbetsätt formas och kreativa lösningar genomarbetas.
I The Gardens utvecklar Peab ett nytt koncept för de företag och aktörer som vill samverka och skapa framtidens arbetsplats, eller säger vi idag Mötesplats?

Beräknad inflytt 2025

Snabbfakta

-Ca 16 000 kvm
-Totalt 11 våningsplan
-Varje kontorsvåning är ca 1 600 kvm.
-Mycket god yteffektivitet och flexibilitet
-Generösa takhöjder
-Gemensam takterrass
-Nytt servicekoncept
-Miljöcertificering enligt WELL och BREEAM
-Loungeytor i de nedre planen för konferens/mat/event.


Välkommna att kontakta oss för ett möte, så berättar vi mer om projektet och dess fördelar.

Omgivning

Omgivning/natur

Ulriksdal är en stadsdel innehållandes både bostäder och kommersiell verksamhet. Området är i en expansiv fas där utvecklingen snabbt går framåt. Skolor och förskolor har öppnat upp och även hotell och restauranger finns i Ulriksdal. Företag som etablerat sig i området har insett fördelen med närhet till Kommunikationerna, de stora trafiklederna samt den utökade servicen. Andra har också upptäckt enkelheten att ta sig till Ulriksdals Naturreservat för träning och rekreation. Från fastigheten promenerar man under E4an och kommer snabbt in på de motionsspår som finns. De vackra omgivningarna uppskattas av de som bor, arbetar och besöker Stockholm.

Närservice

Ulriksdal är en ny urban stadsdel med både attraktiva kontor, eftertraktade bostäder, restauranger och service. Här finns ett växande serviceutbud med hotell, restauranger, café och gym. Nordens största galleria, Mall of Scandinavia, ligger en kort promenad bort och erbjuder över 200 butiker och restauranger. Varför inte boka en hotellnatt på det mycket populära hotellet AC by Marriott? Numera känd för sin fantastiska
SPA-avdelning. Förutom sina 223 hotellrum erbjuds en förstklassig matupplevelse,
Pic Poc by Pontus Frithiof.

Kommunikationer


Ulriksdal ligger mycket attraktivt och tillgängligheten är god oavsett om du väljer att åka kollektivt, cyklar, tar bilen eller kommer långväga med flyg. Med några få minuters promenad tar du dig till Ulriksdals Pendeltågs station. Flertalet bussar passerar området och du tar dig lätt till knutpunkter som Danderyds sjukhus, Brommaplan, Solna station och Solna Centrum.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Del av Järva 22
Kontakta Annonsör

Pernilla Pettersson
070-690 51 83
Pernilla.Pettersson@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i kommun