Drottning Kristinas Espl. 10

Kontor, 1430 m2, Stockholm, kommun

Nybyggt kontor med närhet till allt!
På Drottning Kristinas esplanad 10 har ni ett helt plan för er själva i den nybyggda fastigheten med fantastiskt skyltläge vid E4an mellan Arlanda och City. Det finns möjlighet att dela lokalen på totalt 1.430 kvm så den ena lokalen blir 664 kvm och den andra 762 kvm. Det finns en gemensam yta vid atriumgården där ni har möjlighet att ha fikarast eller informella möten. Kontorslokalerna är flexibla och tillåter såväl arbete i öppet landskap som projektrum och rum för enskilt arbete.

Du välkomnas av entrén med reception och en gemensam stor yta där ni kan ha möten eller väljer att sitta ostört och arbeta en stund. Det finns en lunchrestaurang och café i entrén som inbjuder till samvaro och lunchmöten. Finns även möjlighet att få tillgång till konferensvåning och reception tillsammans med övriga hyresgäster i fastigheten. En promenad bort finner du de vackra grönområdena som omger stadsdelen Ulriksdal och inom några år kommer det finnas ca 2 500 bostäder och ca 15 000 arbetsplatser.

Redan idag har ett antal företag valt att etablera sig i Ulriksdal. Peabs Stockholmskontor ligger här, likaså Johnson och Johnsons huvudkontor. Actic flyttade sitt huvudkontor hit 2020 och öppnade ett gym i två plan i grannfastigheten med vy över Nationalstadsparken och medicinteknik bolaget Carmeda har sin verksamhet i området.

Bekvämligheter
- lunchrestaurang
- besöksparkering
- elbilsplatser
- garage
- cykelparkering
- lastintag
- skyltläge
-Actic gym i grannfastigheten
- reception och konferensvåning
- BREEAM, nivå Very Good


Välkommen att kontakta mig för en visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Ulriksdal präglas av de vackra grönområdena, närheten till naruten och stadsmiljö. Här är det nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals Slott och Överjärva Gård. Det finns elljusspår, cykelleder, golfbana, stall samt gym. Under vintern kan man både åka skidor och långfärdsskridskor i närområdet.

Närservice

Ulriksdal är en ny urban stadsdel med både attraktiva kontor, eftertraktade bostäder, restauranger och service. Här finns ett växande serviceutbud med hotell, restauranger, café, service, gym, skola och förskola. Nordens största galleria, Mall of Scandinavia, ligger en kort promenad bort och erbjuder över 200 butiker och restauranger. Våren 2020 öppnades Sveriges första AC by Marriott. Hotellet innehåller inte bara 223 hotellrum utan även spa, konferensavdelning, gym och restaurangen Pic Poc by Pontus Frithiof.

Kommunikationer


Ulriksdal ligger mycket attraktivt och tillgängligheten är god oavsett om du väljer att åka kollektivt, cyklar, tar bilen eller kommer långväga med flyg. Några minuters promenad kommer du till pendeltåget som tar dig till T-centralen på 10 minuter och Odenplan på 7 minuter. Pendeltåget går också direkt till Arlanda, (Sky City) på 26 min. Flertalet bussar passerar Ulriksdal och du tar dig lätt till knutpunkter som Danderyds sjukhus, Brommaplan, Solna station och Solna Centrum. Bil E4an och Enköpingsvägen gör att du snabbt tar dig till och från Ulriksdal och parkeringsmöjligheter finns i P-hus som ligger mitt emot kontoret. Till Arlanda tar det endast 25 minuter och till Bromma flygplats 15 minuter. Det finns gott om cykelvägar som tar dig till Ulriksdal. Från T-centralen cyklar du på ca 20 min.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sadelplatsen 3

Byggår

2020

Våningsplan

3


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ewa Hellströmer
072-32 32 384
ewa.hellstromer@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i kommun