David Bagares gata 20

Kontor, 63 m2, Stockholm, City

Lokalarean fördelas på ett större kontorsrum samt ett mindre sådant som exempelvis kan nyttjas som mötesrum eller studio. Det större rummet har välbevarad karaktär från byggnadsåren såsom vacker fiskbensparkett, två fönster med djupa nischer, takrosett samt höga golvsocklar. Här finns även ett mindre förråd om ca 1,5 kvm. Lokalen har ett enklare pentry med städförråd, mindre kylskåp samt plats för frys och mikrovågsugn. Innanför pentrydelen finns wc samt ett separat duschrum.

Lokalens tre fönster vetter ut mot gatan varför möjligheten att exponera sin verksamhet eller ett varumärke för förbipasserande är goda.

Lokalen passar som kontor, showroom eller studio. Idag används det innersta rummet som fotostudio.

Ventilation: Självdrag.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen och nuvarande hyresgäst har Ownit som bredbandsleverantör.

Kommunikationer

Endast ett par minuters gångavstånd till Hötorgets t-banestation med den gröna linjen och gångavstånd till Östermalmstorgs station med den röda. Flertalet busslinjer passerar nära på Kungsgatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen.

Service

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med A-läge och närhet till all tänkbar service, restaurangutbud och kommunikationer. Pittoreska kvarter där många av de gamla vackra husen har undkommit 60-talets rivningsvåg.

Övrigt

Det nuvarande hyresavtalet förlängs med 3 år från och med årsskiftet 2022/2023. Den nuvarande hyresgästen har fri prövningsrätt vad gäller val av intressent att överlåta lokalen till. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresgästens önskemål.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319106

Liknande lediga lokaler i City