Centralvägen 2

Kontor, 150 m2, Stockholm, Salem

Kontor i magisk miljö
Kontor om 150 kvm i mycket trevlig miljö.

BESKRIVNING

Vi erbjuder en rymlig kontorslokal belägen på Centralvägen 2 i Rönninge/Salem.
Lokalen är totalt 150 kvm och består av fem separata rum, konferensrum samt utrymmen för gemensamma arbetsplatser eller soffgrupper. Den har också ett separat kök och en matsal.
Lokalens layout möjliggör en flexibel arbetsmiljö med avskildhet i de separata rummen och möjlighet till samarbete och socialt utbyte i de gemensamma utrymmena. Det separata köket och matsalen erbjuder bekvämlighet för lunchpauser och möjligheter till gemensamma måltider.
På första planet i huset bedrivs idag en restaurang och glassbar med tillstånd. På kvällar och helger är restaurangen men framförallt tomten fyllda med trevliga teman och events. Varför inte gå ner och ha en AW direkt efter arbetet en fredag?
Området runt Rönninge Centrum har en rad fördelar för företag. Det finns ett brett utbud av service och bekvämligheter inom bekvämt avstånd från lokalen, inklusive restauranger, caféer och butiker. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med närhet till kollektivtrafik och enkel tillgång till huvudvägar.
Om du är intresserad av att hyra denna kontorslokal i Rönninge/Salem, vänligen kontakta oss för mer information eller att boka en visning.

BOKA VISNING / KONTAKT

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.
Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

LOCUS ADVICE IN BRIEF

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se