Blasieholmsgatan 5

Kontor, 320 m2, Stockholm, City

Nyrenoverat kontor på fina Blasieholmen!
Välkommen till denna trivsamma kontorslokal på Blasieholmen, men närhet till trevliga promenadstråk längst vattnet och citypulsen. En stor gemensam takterrass finns för fastighetens hyresgäster att disponera. Lokalen är nyrenoverad med öppna platser och gott om mötesrum. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Med placering på Blasieholmen är man nära såväl sköna promenadstråk längs vattnet som Stureplans puls.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns, i mån av plats, att hyra i fastigheten.

Närservice

En oas i city med en känsla av skärgården runt hörnet. I kvarteren finns ett trivsamt utbud med flertalet restauranger, kaféer och konferens möjligheter. Här finner du bland annat Bistro Creme , Restaurang B.A.R, Grand Hotel, Herr Julius, Blasieholmen Restaurang och Konferens, Lydmar BAR, Matbaren, Bistro Arsenal och nyöppnade Bank Hotel. Läget bjuder på en mångfald med gröna Skeppsholmen och Stockholms vackra kajer inpå knuten liksom Norrmalmstorg, Kungsträdgården och Nybroplan som nås efter några minuters promenad.

Kommunikationer


Kungsträdgårdens tunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på cirka 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Blasieholmen 24

Byggår

1979

Våningsplan

2 av 7

Planlösning

Nu renoverar vi detta trivsamma kontor. Bra entré med plats för reception eller lounge. Fyra mötesrum i olika storlekar, samtalsrum och stort öppet kontorslandskap samt gott om plats för kopiering och förråd. Här är varje kvardrameter väl disponerad.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City