Birger Jarlsgatan 75

Kontor, 150 m2, Stockholm, Vasastan

Lokalens yta fördelas på fem fina arbetsrum, hall, ett pentry med matplats, två wc fräscha wc med mosaikgolv, förråd, städförråd samt en balkong med trevlig utsikt över Birger Jarlsgatan. Lokalen har generös takhöjd, högresta fönster samt genomgående fiskbensparkett och vitmålade väggar. Ventilation: självdrag med tilluft via fönsterventilerna. Det finns även några separata kylaggregat i lokalen.

Säkerhet: Lokalen är försedd med gallergrind.

Bredband: Fastighetsägaren har dragit upp fiber med anslutningspunkt strax utanför lokalen med leverantören Ownit.

Omgivning

Det är gångavstånd till såväl Stureplan och Stockholm City. Det är promenadavstånd till Humelgården, Vanadislunden och Hagaparken för grönska och rekreation samt Brunnsvikens härliga ströv- och naturområden.

Kommunikationer

Promenadavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Tekniska Högskolan (ligger väldigt nära) och Östermalmstorg. Station Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan ligger även nära intill Tekniska Högkolans station. Ett flertal busslinjer passerar i närheten, exempelvis 2:an som går direkt ner till Stureplan och fortsätter genom staden bort till Södermalm.

Service

Hela Citys utbud av service finns i närheten såsom bank, hotell och träning samt bekvämt gångavstånd till restauranger, caféer och butiker. Den närmsta träningsanläggningen är Sats Spårvagnshallarna ca tre minuters promenad från adressen. Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik Coop på Odengatan 31. Trevliga närbelägna restauranger är exempelvis Café Nero och Buco Nero.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 308653

Liknande lediga lokaler i Vasastan