Birger Jarlsgatan 32b

Kontor, 158 m2, Stockholm, City

Vacker, nyrenoverad sekelskifteslokal ett kvarter från Stureplan.
Kontorslokalerna i T-House är skapade för hyresgäster som ställer stora krav på sin arbetsmiljö, service och den tekniska infrastrukturen. Charmigt hus och moderna lokaler i kombination med bevarade 1900-talsdetaljer.

Omgivning

Omgivning/natur

T-House läge tillhör Stockholm bästa. En bra kombination av citypuls och lugn med bara 60 sekunders promenad till Stureplan och gröna Humlegårdsparken rakt över gatan.

Närservice

Här finns all tänkbar service på bekvämt gångavstånd. Inom några minuter nås Stockholms bästa restauranger, butiker, hotell och träningsmöjligheter. Restaurangen Bazar finns i huset runt hörnet.

Kommunikationer


Bra kommunikationer med närhet till tunnelbana och ett stort antal innerstadsbussar. Stombusslinje 2 passerar alldeles utanför huset. Att promenera till Centralstationen respektive Cityterminalen tar cirka femton minuter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sparbössan 1

Byggår

1909

Våningsplan

3 av 6

Planlösning

Vacker, nyrenoverad sekelskifteslokal om ca 158 kvm. En inbjudande paus- och loungeyta med balkong direkt när man kommer in i lokalen. Det är ljusa lokaler med fina rumshöjder, vackra parkettgolv, kakelugn och spröjsade fönster. Fina utblickar från kontorets alla rum som vetter mot både Birger Jarlsgatan, Rimbogatan och Humlegården. Högt fint läge i fastigheten. I fastighetens huvudentré finns en gemensam reception, en inbjudande lobby att sitta ned i för informella möten och fin konferensdel som drivs av Humlegården. Här har alla hyresgäster möjlighet att ta del av trivsamma och omsorgsfullt inredda och modernt utrustade konferensrum. Full service med catering och företagsarrangemang.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City