Apelbergsgatan 36

Kontor, 108 m2, Stockholm, City

Lokalen har en rumsindelad genomgående planlösning med fönster som vetter både mot Apelbergsgatan och innergård.

Lokalarean fördelas på fyra rum i lite varierande storlek, pentry och två wc. De flesta av rummen passar som mötesrum såväl som arbetsrum varför flexibiliteten för hur lokalen kan nyttjas är stor. Du möts av en välkomnande entré med plats för avhängning och ett par väntande besökare. De två största rummen vetter mot Apelbergsgatan, pentryt och de två mindre rummen mot innergård.

Pentryt har matplats för ca 4 personer och är utrustat med två kokplattor samt halvstor kyl och frys. Det finns även en bänkdiskmaskin och en mikrovågsugn som nuvarande hyresgäst bekostat men som de kan efterskänka till tillträdande hyresgäst.

Inför tillträdet kommer lokalen att vara uppmålad samt att lokalens båda wc kommer att vara i nyproduktionsskick med både nytt porslin och nya ytskikt. Lokalen kommer således att hyras ut i mycket fint skick.

Rummen är mycket fina och representativa med en generös takhöjd, spegeldörrar, höga golvsocklar, stuckaturer och takrosetter. Ytskikten utgörs av vitmålade väggar samt golv av breda furutiljor i ett par av rummen och pentryt samt parkettgolv på övriga ytor. Takhöjden har bevarats i hela lokalen, dvs inga nedsänkta undertak.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten och fiber är indraget i lokalen. Nuvarande hyresgäst har tecknat avtal med Sveriges Bredband.

Säkerhet: Lokalen har en gallergrind framför entrédörren. Den nuvarande hyresgästen är positiva till att deras larm övertas av tillträdande hyresgäst.

Lokalen har fyra fönster som vetter ut mot Apelbergsgatan varför möjligheten att exponera sin verksamhet eller ett varumärke för förbipasserande är goda.

Lokalen passar som kontor, showroom alternativt en kombination av båda.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Kommunikationer

Endast ca 150 meter till Hötorgets t-banestation med den gröna linjen och gångavstånd till Östermalmstorgs station med den röda. Flertalet busslinjer passerar nära på Kungsgatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen.

Service

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med A-läge och närhet till all tänkbar service, restaurangutbud och kommunikationer. Pittoreska kvarter där många av de gamla vackra husen har undkommit 60-talets rivningsvåg.

Övrigt

Den tillträdande hyresgästen kan få överta frånträdande hyresgästs bokhyllor om så önskas. Det övriga möblemanget kan säljas för överenskommet pris. Den frånträdande hyresgäster har ett printeravtal med Canons som gärna överlåtes till ny hyresgäst (1-årigt avtal).

Den hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresgästens önskemål. Verksamheter som undanbedes: behandlingsverksamheter och hunddagis.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 101 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 323811

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i City

Liknande lediga lokaler i City