Albybergsringen 116

Industri/Kontor/Lager, 186 m2, Stockholm, Albybergs Företagspark

Industrilokal med gavelläge i populära Albybergs Företagspark

Industrilokal med gavelläge i populära Albybergs Företagspark

Unikt Tillfälle! Nu säljs 2 st gavellokaler, nr 13 och grannlokalen mittemot nr 14 var för sig eller tillsammans - industrilokalerna är på 186 respektive 190 kvm fördelade på 2 plan och belägna  i populära Albybergs Företagspark . För den som behöver 2 lokaler till ytan så går det utmärkt att öppna upp mellan dessa två och skapa en större enhet av dem. Lokalerna färdigställdes 2017.

Entréplanet har en generös takhöjd om drygt 5 m. Golvet har en gemensam oljeavskiljare, epoxymålat golv, vattenutkastare vid porten, tvättho och bänkskiva i rostfritt med inkopplat vatten, ett flertal eluttag monterade med bla 3-fas. Utvändigt finns en parkeringsyta som tillhör lokalerna.

Övre plan är ett utmärkt showroom eller kontorsyta och allmän yta för personalen. På detta våningsplan har man ett snyggt enstavigt laminatgolv i ekstil och vita väggar och här har man inrett med kontorsrum, badrum och gemensamhetsytor. Det stora rummet är ljust och fint då det har ett flertal fönster i syd för naturligt ljusinsläpp, här har man inrett med skåpförvaring, bänkskiva, diskho med inkopplat vatten, ett flertal eluttag på vägg. Badrummet har ett grått klinkergolv och helkaklade väggar i mörkgrå ton, handfat med underskåp, duschhörna och förberett för spegel med belysning. Bredvid badrummet ligger ett mindre förråd. Från kontorsrummet har man utgång till en gemensam loftgång som är tänkt att fungera som en nödutgång. Kontorsrummet har också ett stort fönsterparti i öst, glasväggar och glasdörr mot det stora gemensamhetsrummet. Detta skapar en möjlighet att separera detta plan från övriga lokalen och hyra ut det. 

Lokalen ligger intill riksväg 73 och ca 20 min bort från Stockholms city och Nynäshamn. Grannarna i området är bland annat stora aktörer inom bilhandel. Ett perfekt läge helt enkelt! Passa på och etablera din verksamhet i ett av Stockholms finaste industri- och företagsområde.

 Teknisk specifikation

- Fiber Finns indraget till lokalen. Ägaren till lokalen väljer själv leverantör.

- Uppvärmning Bergvärme.

- Ventilation FTX.

-Grund Isolerad betongplatta 

- Port Manuell vikport om 4,0x4,5 m.

- Fönster Isolerglas med aluminiumram.

- Sidodörr Separat gångdörr bredvid port.

- Golv entréplan Målad betong.

- Trappa Ståltrappa till olika våningsplan.

- Golvbrunn Golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Pris 2 475 000 kr

Månadsavgift 5 087 kr exkl moms. Månadsavgift är inkl förvaltning, kostnad föreningslån, fastighetsförsäkring, avsättning underhåll.

Driftskostnad på ca 1500 kr/mån för värme, el, vatten.

För visning och frågor, kontakta fastighetsmäklaren

Stefan Sandin

0704-675724

stefan@locusadvice.se

 

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Stefan Sandin på tel 0704-675724.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.





Kontakta Annonsör

Locus Advice

Locus Advice