Rådmansgatan 24

Kontor, 72 m2, Skövde, Centrum

Tillfälle att förhyra ljus och fin lokal i två plan med närhet till det mesta.
Unik och attraktiv lokal i två plan!
Representativ lokal i två plan. Nedre plan med ljus och inbjudande yta samt pentry. Spiraltrappa upp till övre plan med två kontorsrum med överblick till nedre plan. Utanför lokalen finns en gemensamhetsyta med toaletter. I samma byggnad finns ett café/bageri där man kan köpa dagsfärskt bröd.

Omgivning

Fastigheten Hammaren 16 är belägen i området Norrmalm i Skövde. Norrmalm är lokaliserat strax norr om Skövde centrum. I norra delen av stadsdelen ligger ett handelsområde med ett köpcentrum samt butiker.

Södra delen av stadsdelen består främst av småhus och samhällsfunktioner så som skola och förskola.

Kommunikationer

Skövdeborna har mycket god tillgång till allmän-kommunikation och väl utvecklad infrastruktur. Från Skövde Resecentrum, ca 1,5 kilometer från fastigheten, utgår en stor mängd regionala bussar och tåg. Från resecentrumet går det enkelt att ta sig till Sveriges två största städer. Stockholm är cirka 2 timmar bort och Göteborg cirka 1 timme och 20 minuter bort med tåg.

I Skövde sammanstrålar även fyra riksvägar vilket skapar goda möjlighet till bilpendling till och från närliggande städer. Transport till fastigheten sker enklast med bil eller buss. Närmsta busshållsplats ligger cirka 280 meter från fastigheten.

Service

Inom gångavstånd nås grönområden och handelsområde med restauranger. Till centrum är det en cirka 15 minuters lång promenad.

Handelsområdet är beläget i norra delen av stadsdelen och har ett köpcentrum samt butiker så som Ica Maxi, Claes Ohlson och Jysk.

Övrigt


Hammaren 16
2811-1013
Kontor
Tillträde enligt överenskommelse
Våningsplan: 2
Totalt antal våningar: 3
Energiklass C. 61 kWh/m² år
Byggår 1974
72 kvm

Kontakta Annonsör

Jan Persson
073-077 83 39
jan.persson@stenvalvet.se