Kungsgatan 6

Kontor, 290 m2, Malmö

Framtidens kontor finns på K6 i Malmö
OM LOKALEN
Nu finns möjlighet att hyra 290 kvm ljusa, fräscha kontorsytor i svårslagen fastighet på fantastiskt läge mitt i city, nära all tänkbar service och kommunikation. Här sitter ni högst upp i huset, på vån 5, med utsikt över takåsarna. Med gångavstånd till Citytunneln och Triangelns nedgång ligger fastigheten nära det mesta, Köpenhamns flygplats - 20 min och Köpenhamn H – 35 min samt en enkelhet att komma ut till ringlederna.

Här kan ni samla era anställda i attraktivt kontor med en effektiv och tilltalande planlösning. Huset erbjuder en atriumgård som man som hyresgäst kan nyttja. Löftet om moderna kontor med mycket ljusinsläpp är lika självklart som möjligheten till flexibel planlösning. Här får man funktionella och effektiva ytor även om man har en blandad planlösning med flera rum. Här kan man både njuta av grönskande utsikt mot Kungsparken samt mot det pulserande livet ut mot Amiralsgatan.

FASTIGHETSINFORMATION
Med ett av de mest kommersiella lägen i Malmö, bara 10-15 minuters gångväg från Centralstationen, ligger denna unika fastighet i 6 våningar som precis genomgått en invändig totalrenovering. Precis utanför husets ena entré finns busshållplats där samtliga bussar stannar – svårslagna kommunikationer. I husets garaget finns parkering för både besökare och hyresgäster i fastigheten. En stor ljusgård i hjärtat av huset med flera entréer och hissar som betjänar både kontorsverksamheter och handel som är hyresgäster i fastigheten. På hela entréplan finns kontorshotellet Helio där möjlighet finns att hyra konferens- och mötesrum vid behov samt möjlighet att ha större event. I huset finns reception, gym med PT och café som är tillgängliga för alla hyresgäster. Det här är en fastighet att trivas i!

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten ligger i hörnet av Amiralsgatan och Kungsgatan med huvudentré mot Kungsgatans promenadstråk. Här tar man sig lika snabbt till Malmö centralstation som till Möllevångens spännande lunchutbud. På 5 minuters promenad befinner man sig på Gustaf Adolfs torg och närliggande shopping, service och restauranger.

KOMMUNIKATIONER
NÄRSERVICE
OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Anna Hurtig
072-544 63 17
anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB