Grynbodgatan 14

Kontor, 180 m2, Malmö, Centrum

Superfint kontor i centrala Malmö, redo för ny hyresgäst!
Superfint kontor i centrala Malmö, redo för ny hyresgäst!
Detta fina kontor är beläget i centrala Malmö på Gamla Väster med Slottsparken och city inom ett par minuters promenad. En yteffektiv och ljus kontorslokal med fönster i tre vädersträck där planlösningen utgörs av ett öppet kontorslandskap och 5 kontorsrum/mötesrum, förråd, pentry och två toaletter. Från trapphuset på samma våningsplan når man fastighetens uteplats.
Planlösningen består utav cellkontor med glasade gjutjärnspartier som tillsammans med ekparketten skapar ett modernt-industriellt intryck.


FASTIGHET
På Gamla Väster är du i hjärtat av Malmös centrum. Det här är charmiga kvarter med smala gator, gatuhus och främst äldre fastigheter. För en del år sedan huserade det smått legendariska Wallmans Salonger här och i de lokalerna hittar du idag Pinchos restaurang. I huset finns såväl butikslokaler som kontor och lägenheter.


ÖVRIGT
Yta lokal 180
Fastighetstyp Blandfastighet
Område Innerstaden, Gamla Väster
Byggnadsår 1971
Avstånd Malmö C 800 meter
Parkering Hyrplatser i garage
Hiss Finns


KOMMUNIKATION
Gustav Adolfs Torg ligger på ett par minuters avstånd och där passerar de flesta av Malmös stadsbussar. Malmö Central når du till fots på ca 10 minuter. För bilpendlare är det relativt enkelt att ta sig ut på snabblederna ut ur centrum.

Kontakta Annonsör

Ensar Gigovic
+46101675412
ensar.gigovic@stena.com


Kontakt

Ensar Gigovic
Ensar Gigovic
+46101675412

ensar.gigovic@stena.com

Stena Fastigheter AB
Fler lokaler från Stena Fastigheter AB
www.stena.com

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319193

Liknande lediga lokaler i Centrum