Trelleborgsvägen 7

Kontor, 737 m2, Malmö, Mobilia

Det enkla, smarta och prisvärda valet av kontor i Malmö. Helt nya lokaler i Mobilia anpassade efter din verksamhet.
Mobilia Kontorskvarter är ett smart kontorshus med flera gemensamma ytor. Här erbjuder vi eget kontor i den storlek som passar ditt företag, med gemensamt kök. För de lite större företagen har vi såklart också möjlighet till ett helt eget kontor. Det är den perfekta kombinationen av god service, samvaro med andra företag men att ändå ha företagets egna kontor.

Omgivning

Omgivning/natur

Malmö kontorskvarter ligger bara några steg från Mobilias stora utbud av restauranger och service. Här finns levande torg och uteserveringar och Pildammsparken ligger på lunchpromenadsavstånd.

Närservice

Vägg i vägg med kontoret på Mobilia finns allt staden kan erbjuda. Ett tjugotal restauranger och full service i form av butiker, kultur, gym och hälsa. Med 335
lägenheter och bio är det stadsliv på Mobilia en stor del av dygnet och veckan. Hösten 2020 öppnade bland annat barnkulturhuset Funnys Äventyr, Nordisk Film Bio med 4DX och restaurang Torget02, med den prisade krögaren Pembert & Company.

Kommunikationer


Vi ligger mitt i Malmö ett stenkast från Södervärn som är en av Malmös största kollektivtrafiknav. Linjerna 7, 8 eller 34 och regionalbussarna 146, 150, 100 och linje 999 Köpenhamn stannar precis utanför Mobilia Kontorskvarter. Endast 10 minuters promenadavstånd från station Triangeln. Här stannar nästan alla Pågatåg och Öresundståg. Du kan gå eller ta en buss vidare till Mobilia.Eller varför inte cykla, från alla delar av centrala Malmö på max 20 min. Det finns också 1600 parkeringsplatser i direkt anslutning till kontoret, dessutom har vi 75 st elbilsladdare. Ta dig söderut till korsningen Trelleborgsvägen/ Stadiongatan från E6an, E22an och E65an.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Bohus 8

Våningsplan

6

Planlösning

Helt nya ljusa, fräscha, öppna lokaler som går att anpassa efter behov. Smakfulla materialval med omtanke om hyresgästen. 737 kvm är ett helplan och här finns möjlighet att välja lokalstorlek från 270 kvm upp till 4 000 kvm.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Nesme Jari
0728 85 30 92
nesme.jari@croisette.se


Kontakt

Nesme Jari
Nesme Jari
0728 85 30 92

nesme.jari@croisette.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 307455

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Mobilia