Jöns Filsgatan 2

Kontor, 85 m2, Malmö, Gamla Väster

I en av centrala Malmös ståtligaste fastighet finns det snart möjlighet att hyra detta kontor på väldisponerade 85 kvm.

På andra våningen välkomnas du till ett kontor som är modernt inrett. Generöst ljusinsläpp genom många fönster som vetter ut mot den lummiga innergården. Lokalen har öppen planlösning med ett konferensrum med glasväggar. Ett öppet kök i anslutning till entrén med diskmaskin, kyl/frys, ugn och spishäll. Lokalen erbjuder även en WC i fräscht skick samt mindre förrådsutrymmen.

Mycket trevlig, grönskande och mysig innergård precis utanför porten där man kan avnjuta lunchen, ta en kopp kaffe eller en paus i solen.t

Runt hörnet ligger Lilla Torg, Stortorget, Gustav Adolfs torg, Centralstationen och Södergatan. Detta är det perfekta läget för er som önskar ett city-läge men inte vill vara mitt i smeten!

Persiska Palatset är en fantastiskt vacker byggnad med unik historia. Då man år 1888 började arbeta med grunden till byggnaden hittades en gammal, förmultnad träkista med den största silverskatt någonsin hittad i Malmö, vilken finns att beskåda på Malmö museum!

Kan detta vara kontoret ni letar efter? Kontakta oss på Trianon för mer information och visning!

Omgivning

Pittoresk och lummig omgivning med vackra gamla hus från år 1300 och framåt, bilfria kullerstensgator dekorerade med stockrosor på ett lugnt läge men nära stadspulsen. En kort promenad till Kungsparken och Slottsparken med grönska, blommor och vatten för rekreation och motion.

Planlösning

Öppen planlösning med konferensrum, kök och WC.

Kommunikationer

Nära gångavstånd till Centralstationen med stort utbud av tåg och bussar samt Gustav Adolfs torg som är en knutpunkt för busspendling. Malmö är även en cykelstad där lokalen är lättillgänglig via flera cykelleder.

Service

Gamla Väster har ett mycket centralt läge med stort serviceutbud inom gångavstånd. Här erbjuds restauranger för lunch och kväll, shopping, nöje, livsmedel, vård, banker, apotek, gym, caféer med mycket mera!

Övrigt

Parkering finns på intilliggande gator eller parkeringshus.
Cykelparkering finns på innergården.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se