Gustav Adolfs Torg 8B

Kontor, 514 m2, Malmö, Centrum

Kontor med utsikt över Gustav Adolfs Torg
Välkomna in i denna moderna lokal på bästa läge mitt i stan på Gutav Adolf torg!

Här sitter ni i moderna kontor inredda med en lugn blå färg och mjukt golv. Lokalen har ett härligt pentry med plats för flera matplatser som dessutom vätter mot torget där ni kan nå balkongen för en trevlig paus. Kontoret har en bra blandning av öppet kontorslandskap och enskilda kontor samt mötes och konferensrum.

Omgivning

Omgivning/natur

Gustav Adolfs torg i centrala Malmö är en av stadens viktigaste mötesplatser. Torget utgör mittpunkt för centrums gågata och shoppingstråk, och förenar såväl busslinjer som naturliga cykel- och promenadvägar. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Närservice

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.

Kommunikationer


Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Carl Gustaf 4

Våningsplan

3


Hiss

JaKontakta Annonsör

Carl Brodelius
040-664 47 24
carl.brodelius@volito.se


Utvalda lokaler från Volito Fastigheter AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum