Dokument

Ritning

Gustav Adolfs Torg 10B

Kontor, 205 m2, Malmö, Centrum

Attraktivt kontor med sekelskiftscharm

Välkommen till en otroligt fin lokal där gammalt möter nytt!
Från den vackra entrén, generösa takhöjden, de smakfulla massiva trägolven och de stora rundade fönsterna, till utsikten mot ett av Malmös mest populära torg och närheten till stadens utbud.
Här sitter du mitt emellan Triangeln och Centralen - en plats med pulserande citystråk, restauranger och caféer, natur och vatten. En plats för sköna lunchpromenader i någon av omgivningens många parker, och för trevliga AW:s i solen längsmed kanalen.
Kommunikationen är smidig oavsett om du tar dig med cykel, bil eller kommunalt.
Lokalen har en blandad planlösning med fönster i flera väderstreck. Här finns tre kontorsrum i varierande format. I det största rummet finns entré med lounge-del samt pentry i en härlig social yta. Lokalen har även ett konferensrum, förråd, 2 wc och dörr mot innergården.

Omgivning

Gustav Adolfs torg är ett grönt och vackert parktorg. Torget grundades i början av 1800-talet och döptes efter den dåvarande kungen Gustav IV Adolf. Innan var platsen en sankmark precis utanför den gamla stadsvallen. Runt torget finns många av Malmös äldsta och pampigaste byggnader. Längs den norra delen av torget ligger en vit gräddtårtsliknande husrad i fransk nyrenässans som kallas Rivieran.

Kommunikationer

Promenadavstånd till platser i Malmö:
Triangeln - ca 10 minuter
Gustav Adolfs Torg - 0 minuter
Stortorget - ca 5 minuter
Centralstationen - ca 10 minuter

Service

All tänkbar service finns i området.

Kontakta Annonsör

Jimmy Ronstad
010-33 11 401
jimmy.ronstad@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum