Centralplan 8

Kontor, 900 m2, Malmö

Nu har Genetor öppnat upp på Malmö C. Söker ni en inspirerande och modern kontorsmiljö med flexibla avtal. Besök oss!

I augusti öppnade Genetor Coworking upp portarna på Malmö C, i kungens gamla vänthall. På 900 kvm har vi skapat en modern och flexibel arbetsmiljö där våra medlemmar ska kunna arbeta på ett bekymmersfritt och inspirerande sätt.

Hos oss kan man hyra egna kontorsrum i varierade storlekar, fast skrivbordsplats eller varför inte bara köra klippkort och arbeta där ifrån det är ledigt. Hos oss kan ni  skala upp eller skala ner din verksamhet efter behov.

Att sitta på kontorshotell är beskymmersfritt. Vi har bemannad reception varje dag mellan 08-17. Frukost serveras vardagar mellan 09-10 och ni har tillgång till skrivare, mötes- och konferensrum, mysig lounge och vårt egna Genetor-nätverk. I vår reception kan du få hjälp med kringtjänster som att ordna med kemtvätt, beställa luncher, planera konferenser eller afterwork. Vi finns där för att underlätta för er. Som medlem hos oss har du även access till våra andra anläggningar i Helsingborg (öppnar i Lund och Hyllie 2023).

Sist men inte minst så har ni extremt nära till kommunikationer.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Omgivning

Omgivning/natur

Härifrån har du nära till allt såsom kommunikation via bussar och tåg, butiker, restauranger, apotek, pressbyrå, hotell och annan service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i direkt anslutning

Närservice

I fastigheten har du tillgång till bageri, pressbyrån, bokhandel, flertalet restauranger, Coop, Espresso House och apotek.

Kommunikationer


Kommunikationsnav

Övrigt


Renoveringsår

2021

Våningsplan

1

Antal rum

15

Planlösning

Blandad planlösning med kontorsrum i varierad storlek, mötesrum, konferensrum, telefonrum, receptionsdel, lounge, kök och flex-platser.


Takhöjd

4 m

Lokalen kan nås via

Malmö CentralstationKontakta Annonsör

Marie Willstrand

Marie.Willstrand@genetor.se