Fabriksgatan 2

Kontorshotell, 850 m2, Lund

Äntligen har Genetor öppnat upp i Lund, ett stenkast från stationen . Där erbjuder vi en toppmodern kontorsmiljö i en fastighet med mycket karaktär.

I det gamla Sockerraffinaderiet har Genetor flyttat in och erbjuder en modern arbetsmiljö med mycket känsla. Med endast ett par minuters promenad från stationen så har vi ett fantastiskt kommunikationsnära läge. Här kan du välja mellan möblerade kontorsrum, flexplats, coworkingytor eller fast plats i öppen miljö. Vi har en hög servicenivå och bemannad reception. Som medlem har du frukost varje vardag, tillgång till bokningsbara mötesrum, postservice och dessutom access till alla våra andra anläggningar (Helsingborg, Hyllie och Malmö). Fokusera på er verksamhet så sköter vi resten.

Våra trevliga mötesrum kan även bokas av företag som inte sitter som medlemmar hos oss. 

Omgivning

Omgivning/natur

Läget är perfekt, med närhet till såväl kommunikation som stadens utbud av butiker och restauranger. Raffinaderiet ligger i ett lugnt och mysigt område bestående av både kommersiella och bostadsfastigheter.

Företag i närheten

Skånes Kommuner, Symetri AB, InterTLC, AB, NYoga Studio mfl

Skyltläge

Digital skylt ut mot gatan och Genetor loggan på fastigheten.

Kommunikationer


5 minuters promenad bort ligger Lund central med fantastiska kommunikationer åt alla riktningar samt flertalet region- och stadsbussar.

Övrigt


Planlösning

Varierad planlösning med stora gemensamhetsytor, coworkingytor, mötes- och konferensrum, telefonrum samt kontor i olika storlekar.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Marie Willstrand
040-669 01 61
marie.willstrand@genetor.se


Kontakt

Marie Willstrand
Marie Willstrand
040-669 01 61

marie.willstrand@genetor.se

Genetor AB
Läs mer om Genetor AB och deras 9 lediga lokaler
www.genetor.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 322735