Teknikringen 10

Kontor, 21 m2, Linköping, Mjärdevi Center

Välkommen till Mjärdevi Center – den naturliga samlingsplatsen för högteknologisk innovation och entreprenörskap i Linköping

Med utsikt över hela området, på våning 2, finns nu ett ledigt kontorsrum på 21 kvadratmeter.

Kontorshotellet är perfekt för mindre företag som vill ha egna kontor, men som samtidigt vill ta del av de positiva synergieffekter som kommer med närheten till andra företag i samma bransch.

Alla kontorsrum har tillgång till konferensrum, pentry, pausrum och takterrass. Vi erbjuder även tilläggstjänster som internetuppkoppling, möbler och städning. Som hyresgäst i Mjärdevi Center har du dessutom möjlighet att ansluta ditt företag till en bilpool.

Mjärdevi Center är, precis som namnet avslöjar, beläget i hjärtat av Mjärdevi och omges av mängder av andra intressanta företag, promenadstråk och en idrottsanläggning.

Omgivning

Omgivning/natur

Mjärdevi Center är en mittpunkt för högteknologisk innovation och entreprenörskap i Linköping och ligger mitt i Linköping Science Park som är ett etablerat centrum för teknikföretag. Området är beläget strax utanför Linköpings universitets campus Valla.

Företag i närheten

Mjärdevi Center är en mittpunkt för högteknologisk innovation och entreprenörskap i Linköping och ligger mitt i Linköping Science Park som är ett etablerat centrum för teknikföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

På fastighetens entréplan finns både restauranger och en frisörsalong. I andra byggnader i Mjärdevi finns också ett flertal restauranger och i Vallastaden, bara 6 minuters cykelfärd bort, hittar du ytterligare ett gäng restauranger och caféer.

Kommunikationer


Hit tar du dig enkelt med buss från Linköping city och resecentrum. Nära till E4an.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Idémannen 3

Byggår

2004

Våningsplan

2 av 12

Planlösning

På kontorshotellet i Mjärdevi Center har du tillgång till öppna ytor, mötesrum, takterrass, kök med mera. Angiven kvadratmeter är endast ytan för avsett kontorsrum.


Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Emma Alsér
013-26 34 69
emma.alser@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Mjärdevi Center

Liknande lediga lokaler i Mjärdevi Center