Kerstingatan 21

Kontor, 170 - 2000 m2, Linköping, Ebbepark

Nya lokaler i Magasinet

I Ebbeparks nordöstra del finns kvarteret Dynamiken. Här kommer det bli en blandning av bostäder, kontor, service, skola och en publik park. Det är här Magasinet nu håller på att växa fram – en byggnation helt i trä. Här byggs lokaler med hög anpassningsbarhet i kombination med ett attraktivt butiksläge i markplan.

Här trivs små och mellanstora företag som värdesätter att vara del i en hållbar kontext.

Under huset finns parkering för såväl cyklar som bilar. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, coworking, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Ms bilpool och Linköpings elcykelpool LinBike finns på plats. Och mycket mer.

Huset beräknas vara färdigbyggt vid årsskiftet 2022/2023. Välkommen att höra av dig om ditt företag skulle vilja utvecklas vidare i Ebbepark.

Omgivning

Omgivning/natur

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Ebbepark är på väg att omvandlas från en traditionell företagspark till framtidens hållbara tillväxtmiljö. Under de kommande åren ska verksamhetsytan fördubblas och nya bostäder ska byggas, tillsammans med utrymmen för skola, vård, service och rekreation. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Närservice

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer


Goda bussförbindelser. M bilpool och Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Ebbepark

Liknande lediga lokaler i Ebbepark