Kunskapslänken 36

Kontor, 350 - 2100 m2, Linköping, Vallastaden

2100 kreativa kvadratmeter med en generös takterrass i söderläge för det större företaget som önskar ett helt hus för sig själva.

Mitt i Vallastaden, med närhet till både Linköpings universitet och företagsparken Mjärdevi hittar du fastigheten Nätverket. Huset har en mix av öppna teamytor, enskilda rum och stora samlingsytor. Miljön passar både det större företaget och företag som expanderar. Vallastaden har en dynamisk mix av både bostäder, butiker och företagslokaler med närhet till Linköpings universitet, Ebbepark och Mjärdevi. 

Här finns kontorslokaler om ca 345 kvm per plan. Går att hyra separat eller att kombinera flera plan. Byggnaden har en generös takterrass i söderläge på 180 kvm med möjligheter för arbetsplatser, samlingar och evenemang. 

Omgivning

Omgivning/natur

Vallastaden är en innovativ stadsdel i Linköping som bland annat har visats upp för världen i Sveriges största bo- och samhällsexpo. Stadsdelen är belägen mellan Linköpings universitet och företagsparken Mjärdevi, bara 15 minuter på cykel från Linköpings stadskärna.

Parkeringsmöjligheter/garage

Vid Nätverket finns goda parkeringsmöjligheter. Här finns både markparkering och mobilitetshubben Flustret. Här hittar du 313 bilparkeringar, bilpool, lådcykelpool och hela 60 platser avsedda för elbilsladdning. Precis intill fastigheten finns också ett fåtal platser för kortare stopp.

Närservice

Närhet till restauranger, caféer, gym och rekreationsmöjligheter.

Kommunikationer


Bra kommunikationer med frekventa busslinjer.

ÖvrigtHiss

JaKontakta Annonsör

Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Vallastaden

Liknande lediga lokaler i Vallastaden