Kerstingatan 21

Kontor, 170 - 690 m2, Linköping, Ebbepark

Nya lokaler i Magasinet

I Ebbeparks nordöstra del finns kvarteret Dynamiken, ett kvarter med en blandning av bostäder, kontor, service, skola och en publik park. Det är här du hittar Magasinet – Linköpings första kontorshus helt i trä. Huset erbjuder nybyggda, trivsamma kontorslokaler i kombination med ett attraktivt butiksläge i markplan.

Här trivs små och mellanstora företag som värdesätter att vara del i en hållbar kontext.

Under huset finns parkering för såväl cyklar som bilar. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, coworking, takterrass, restaurang, caféer och en träningsanläggning. Bilpool och lådcykelpool finns på plats. Och mycket mer.

Välkommen att höra av dig om ditt företag skulle vilja utvecklas vidare i Ebbepark.

Omgivning

Omgivning/natur

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer


Goda bussförbindelser. Bil- Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Ebbepark

Liknande lediga lokaler i Ebbepark