Fridtunagatan 41

Kontor, 10 - 70 m2, Linköping, Ebbepark

Cowork i Ebbepark

I Spektrum väntar det smidiga arbetslivet på dig. Här väljer du själv det medlemskap som passar dig just nu. Från friheten att slå dig ner där du vill – när du vill – till ett rum att kalla ditt 24/7. Allt du behöver för att kunna börja jobba direkt ingår och nätverkande med andra modiga, omtänksamma och smarta Ebbeparkare får du på köpet. Flexibla avtal gör att du inte behöver skriva något i sten. Och växer du ur cowork finns möjlighet att flytta in i egna kontorslokaler utan att behöva lämna Ebbepark – i Spektrum eller i någon av de andra byggnaderna i området.

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden!
Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Företag i närheten

I samma fastighet finns RISE, Linkin, Labatus, ICTech mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Under huset finns ett parkeringsgarage för såväl cyklar som bilar. Ta hissen direkt från garaget upp till coworkingen.

Närservice

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer


Goda bussförbindelser. M bilpool och Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Industrin 1

Byggår

2021

Våningsplan

2 av 6

Planlösning

Oavsett vilket medlemskap du väljer har du tillgång till öppna ytor, mötesrum, telefonrum, takterrass och Eat & Meet, platsen där coworkare samlas för att fika, luncha, ta ett möte eller spela pingis.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Ebbepark

Liknande lediga lokaler i Ebbepark