Fridtunagatan 35

Kontor, 320 m2, Linköping, Ebbepark

Unik möjlighet historiskt huvudkontor i Ebbepark med alla bekvämligheter runt hörnet

I hjärtat av Ebbepark finns nu chansen att flytta in i Wahlbecks fabrikers gamla huvudkontor. Här får ni in ett helt eget hus på 320 kvm fördelat på två plan med en interntrappa. För er som önskar finns även möjlighet att hyra förråd i byggnadens källarplan. Ett stenkast bort finns både restauranger, caféer, konferenslokaler och så småningom även Manillaparken, en grön oas som ska knyta ihop områdets fyra kvarter.

Omgivning

Omgivning/natur

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och företagsparken Mjärdevi. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer


Goda bussförbindelser. Bil- och lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Ebbepark

Liknande lediga lokaler i Ebbepark