Fridtunagatan 12

Kontor, 170 - 1500 m2, Linköping, Ebbepark

Nya lokaler i Norra Fabriken

Med entrén mot citysidan av Ebbepark finns Norra Fabriken – ett 5500 kvm stort kontorshus som erbjuder hög anpassningsbarhet i kombination med attraktiva butikslägen i markplan.

Här trivs små och mellanstora företag, eller kanske ett stort, som uppskattar att ha egna lokaler samtidigt som man har möjligheten att ta del av samtliga delade resurser som finns i Ebbepark.

Under huset finns parkering för såväl cyklar som bilar. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, coworking, takterrass, restaurang, caféer och en träningsanläggning. Bilpool och lådcykelpool finns på plats. Och mycket mer.

Välkommen att höra av dig om ditt företag skulle vilja utvecklas vidare i Ebbepark.

Omgivning

Omgivning/natur

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer


Goda bussförbindelser. Bil- och Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage

Övrigt


Byggår

2023


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Ebbepark

Liknande lediga lokaler i Ebbepark