Järnvägsgatan 6

Kontor, 296 m2, Landskrona

Kontor på bästa läge i Landskrona
OM LOKALEN
Nu finns möjligheten att hyra kontor om 296 kvm på bästa läget i centrala Landskrona!

Lokalen ligger på våning 2 och inrymmer 5 kontorsrum, 3 konferensrum, 3 förråd och pentry med plats för matbord. Stora fönster mot gågatan nedanför släpper in gott om dagsljus på kontorsrummen och har god potential för ett bra skyltläge.

Lokalen ligger bara ett stenkast från klädbutiker, matbutiker, restauranger och andra faciliteter. Nära till busslinjer som går mellan centralstationen och centrum, för såväl pendlande medarbetare som besökande kunder. Parkeringsplatser finns tillgängliga i ett garage under huset, åtkomligt från andra sidan av fastigheten.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

OM FASTIGHETEN
Fastigheten är belägen längs den trevliga gågatan som leder mellan Teaterparken och Borgmästargatan. Byggnaden blev uppförd år 1954 och var ritad av arkitekten Björn Hedvall. Det har varit ett hem för många personer och företag genom sin nästan 70 åriga historia, bland annat biografen Rio. Det centrala läget gör att stadens många restauranger och butiker är inom gångavstånd. För de som tar sig in till arbetet med bil, finns det möjlighet att hyra parkeringsplatser i det underjordiska garaget. Busslinjer som kan ta resenärer till centralstationen går både från Teaterparken och Rådhustorget.

KOMMUNIKATION
Buss 150m

Parkering 100m

Garage 0m

NÄRSERVICE
Lunchrestauranger 100m

Matbutik 400m

Träning 100m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler