Motorgatan 1

Industri/Kontor/Lager, 2697 m2, Kungälv, Rollsbo

I Rollsbo erbjuder vi nu en unik möjlighet att genom en bolagsaffär förvärva en fastighet på 2697 kvm lokaler på en markyta av 9000 kvm.

Lokalerna är uppdelade på 520 kvm modernt och ljust kontor med en rejäl takhöjd samt ytor för industri eller lager på 2177 kvm. Den nybyggda delen av lagret, som omfattar cirka 500 kvm, har en generös takhöjd på 7 meter, medan resterande del har en takhöjd på 4-5 meter. Detta ger goda förutsättningar för olika typer av verksamheter.

Det större lagret är välutrustat med två portar på marknivå, vilket underlättar lastning och lossning. Det mindre lagret har en port. Den stora gårds ytan som omger byggnaden erbjuder utmärkt tillgänglighet och rörelsefrihet, samt det finns möjlighet till uppställnings yta på 2000 – 3000 kvm.

Kontorsdelen har en blandad planlösning, vilket möjliggör en anpassad arbetsmiljö som passar många företags behov. En separat entré med tillgång till parkeringsplatser direkt utanför ger både anställda och besökare enkel tillgång till lokalen.

Befintlig bebyggelse upptar ca 30 % av fastighetens totala yta varför tillbyggnad är möjlig och ett bygglov har beviljats och finns för ytterligare 890 kvm industri/lager.

Det finns idag 5 hyresgäster i fastigheten varav en lämnar 20241031.

Omgivning

Omgivning/natur

Trots sin industriella karaktär är Rollsbo omgiven av flera grönområden och skogspartier. Detta skapar en balans mellan industriell verksamhet och natursköna omgivningar, vilket bidrar till en trevlig arbetsmiljö för de som jobbar i området. Det finns också närliggande vandringsleder och rekreationsområden som erbjuder möjligheter till avkoppling och naturupplevelser.

Företag i närheten

Rollsbo industriområde i Kungälv är ett av kommunens största verksamhetsområden med över 350 etablerade företag. Här är några av de företag som finns i området

Tudor Ica och Michelin är några kända företag som valt att etablera sig i Rollsbo
Andra företag som är verksamma i området inkluderar Rollsbo Ventilation AB, Rollsbo Billackering AB, Rollsbo Webb och Media AB, samt Rollsbo Spotrepair AB​ . Bilias dotterbolag EBD Scandinavia är på väg att flytta in i området.

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkering finns på fastigheten.

Närservice

I Rollsbo industriområde finns flera restauranger och caféer som erbjuder olika matalternativ för lunch och fika. Detta gör det enkelt för de som arbetar i området att hitta mat och dryck utan att behöva åka långt.

Cirka 3 kilometer från Rollsbo ligger Kungälvs centrum, där det finns en omfattande service med butiker, banker, apotek och annan detaljhandel. Detta innebär att man snabbt kan nå alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter.

I området finns också specifika företag som erbjuder detaljhandel och andra tjänster, som till exempel Stora Möbelhuset Rollsbo AB som säljer möbler och andra heminredningsprodukter​

Skyltläge

Bra skyltläge mot genomfartsled.

Kommunikationer



Busslinjerna 310 och 311 förbinder Rollsbo med Kungälvs Resecentrum. Från Kungälvs Resecentrum finns det goda anslutningar till Göteborg, där det tar cirka 30 minuter att resa till Nils Ericson Terminalen med ett byte



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Flottören 6




Kontakta Annonsör

Nils Åke Rydqvist

Nils Åke Rydqvist