Dokument

Planritning

Källebacksvägen 11

Industri/Kontor/Lager, 360 m2, Jönköping, Hedenstorp

Uppe på Norra Hedenstorp utvecklas nu moderna verksamhetslokaler för lager, produktion och kontor. Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an. Även den stora problematiken kring parkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden och precis runt knuten ligger Jönköpings flygplats vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien.

Omgivning

Omgiven av industri och kontor.

Planlösning

Byggnaden som nu är under byggnation kommer att bli ca 720 kvm i sitt grundutförande. Tanken är att du som hyresgäst får möjlighet att vara med från start och påverka utformning av planlösning samt möjligheten att påverka materialval i samråd med fastighetsägaren. Möjlighet finns även att bygga till ett entresolplan för att på så sätt skapa ytterligare lokalyta i byggnaden.

Kommunikationer

Lokalen når du snabbt och smidigt då den är nära belägen Riksväg 40, parkeringsmöjligheter finns dessutom i anslutning till lokalen. Det finns även bra tillgång till kollektivtrafik och cykelbana finns.

Service

All tänkbar närservice finns i centrala jönköping ca 10 min från lokalen.

Övrigt

För mer information besök www.quadrent.se

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se