Grännavägen 24

Kontor/Kontor/Kontor, 215 m2, Jönköping, Huskvarna

I det ikoniska Junexhuset på Grännavägen 24 finns en öppen kontorslokal om 215 kvm. Lokalen har god takhöjd och öppna ytor med fyra kontor, konferens och arkivrum. Fastighetsägaren håller just nu på med en genomgående renovering av fastigheten där fasad, fönster och markiser ska bytas ut. Lokalens unika utformning och goda takhöjd gör att lokalen känns rymlig och ljus. Vid entrén finns även en upphöjd scen, perfekt som utställningsyta eller större reception.

Omgivning

I området pågår ett omfattande utvecklingsarbete. Huskvarna växer och med tillväxt tillkommer en successiv förändring av stadens olika delar. Området Rosendala (Maden) ligger i ett väldigt centralt läge vilket gör att det är intressant för nya bostäder och arbetsplatser. Jönköpings kommun har tagit fram en fördjupad översiktsplan för området som antogs 19 december 2019.
Jönköpings kommun vill att området ska ha ett varierat innehåll med en blandning av bostäder, arbetsplatser, förskolor, handel, teknisk försörjning, föreningslokaler m.m. Syftet med planen är att ge övergripande förutsättningar för omvandling av industrimark till en ny del av Huskvarna centrum med ca nya 900 bostäder, 500 arbetsplatser, service och gröna stråk. Utöver de nya bostäderna, arbetsplatserna och gröna stråk finns det utrymme för 2 nya förskolor samt handel och service på
bottenplan utmed gatorna.

Planlösning

Lokalen är placerad på bottenplan med ingång från södra sidan av junex fastigheten. Lokalen är genomgående ljus och öppen med god takhöjd. Lokalen uppgår till två våningar där våning två till stora delar består av kontorsytor och våning ett består av en större entré/lounge yta, ett podium, konferensutrymme och kök. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 215 kvm. Tack vare den goda takhöjden blir lokalen väldigt ljus och rymlig. Lokalen har även en nyrenoverad toalett och ett större arkiv/förrådsutrymme på våning ett.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns till och från fastigheten.

Service

All tänkbar service finns i centrala Huskvarna alternativt i centrala Jönköping.

Övrigt

För mer information besök www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se