Dokument

Dokument

Dvärggatan 4

Kontor/Kontor/Kontor, 221 m2, Jönköping, Fridhem

Kontorslokalen är placerad på Dvärggatan 4 på Ljungarum i Jönköping. Lokalen är genomgående ljus med en öppen planlösning. Lokalen har ett flertal kontor och en öppen yta som kan användas för kontorslandskap eller lounge. I lokalen finns även ett större konferensrum.

Omgivning

Jönköpings kommun är en snabbt växande kommun när det kommer till både invånare och företag. Med en strategisk placering längs E4:an har Jönköping blivit känt som ett transport- och kommunikationscentrum inom handel. Genom ökad utveckling så händer det väldigt mycket i Jönköping just nu. Lokalen är placerad på Dvärggatan 4 på Fridhem som idag är ett lager-, logistik- och industriområde där både små och stora företag finns. Närheten till både de centrala delarna av Jönköping samt Södra Munksjön och E4:an och riksväg 40 gör Fridhem till en strategisk plats att placera sin verksamhet på och området växer dagligen. I området finns företag som Alwex, Dachser, Beijer, Elon, Autoexperten, DHL, Postnord m.fl.

Planlösning

Lokalen är placerad på andra våningen där man delar ingång med hyresgästen på plan 1. Lokalen uppgår till ca 221 kvm och i lokalen finns det fyra kontor mellan 10-20 kvm samt ett större kontorslandskap om 75 kvm där det får plats mellan 8-10 arbetsplatser. I lokalen finns även ett konferensrum om 35 kvm samt två mindre förråd. Möjligheten finns att hyra hela våningsplanet eller dela konferensrummet med hyresgästen på plan 1.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.

Service

All tänkbar service finns i området eller i centrala Jönköping.

Övrigt

Mer information hittar du på www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se