Dokument

Uthyrningsritning 1130-02001.pdf

Lilla Garnisonsgatan 31

Kontor, 495 m2, Helsingborg, Berga

Trevligt kontor på Berga
Trevlig kontorslokal på andra våningen på lättillgängligt läge på Berga. Kontorsrum avsett för 1 eller 2 personer samt tre konferensrum i varierande storlek. Fräscht kök med intilliggande rymlig matplats. 

Utanför lokalen finns elbilsladdplatser att hyra. 

Välkommen att kontakta oss för visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det är nära till Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger. I utkanten av området finns också flera stora mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic och Biltema.

Kommunikationer


Här är det nära till väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.
Väljer du att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns också flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Armborstet 4




Kontakta Annonsör

Hannes Ivarsson

Hannes Ivarsson